Zeg je kerst, dan zeg je glitter. Onze kerstboom hangt vol glitterballen en ook mijn kerstoutfit bevat de benodigde glitter. Ik ben er gewoon dol op! Dit nagellakje van Essie, Getting Groovy, past dan ook helemaal bij de feestdagen. Kijk mee!

Getting Groovy is een gouden kleur met een metallic finish. Ik vind metallic vaak wel mooi, mits ze niet zo enorm streperig aanbrengen. Soms zie je gewoon alle kwaststrepen nog zitten en dat vind ik niet mooi. Ik was benieuwd of deze van Essie dat ook zou hebben.

Essie Getting Groovy (441) kost €9.99 voor 13,5ml.

één laagje
twee laagjes

Met één laagje vind ik Getting Groovy nog niet dekkend genoegd. Prachtige kleur en hij brengt enorm makkelijk aan, maar ik vind hem nog wat kaal ogen op sommige plekjes. Dus heb ik een tweede laagje aangebracht.

Met twee laagjes vind ik de kleur al een stuk sprekender. De finish is trouwens echt super mooi, de metallic lak oogt helemaal niet streperig en door de metallic finish zitten ook nog wat subtiele glitters verborgen, waardoor de lak echt knalt!

Met flits erop zie je de glitters nog wat beter en de kleur ook, vind ik. Hij is echt lekker goud en zal in het licht van de kerstboom vast heel mooi stralen. Ik ga ‘m met kerst denk ik op één nagel lakken als een soort accentkleur. Dan doe ik de rest van mijn nagels rood en ben ik helemaal in de kerststemming 🙂