Ik heb mijn oog laten vallen op de kunstplanten van Florafy. Ideaal zijn kunstplanten omdat ze geen onderhoud vereisen en altijd representatief blijven. Lees je mee over mijn ervaring en beoordeling van Florafy en hun kunstplanten? 

Kunstplanten zijn steeds populairder. De voordelen van kunstplanten zijn immens groot, zo zijn de planten niet afhankelijk van zonlicht, water of onderhoud. Ik hoorde veel goede verhalen over de kunstplanten van Florafy. Dit heeft me erg nieuwsgierig gemaakt en geleid tot een aankoop van de Uma, een kunsthangplant van Florafy.

Service Florafy Kunstplanten

Tijdens het uitzoeken van mijn kunstplant, moest ik even goed op zoek. Ik wou graag een hangplant want “gewone” planten hebben we hier in huis wel genoeg. Voor een donker hoekje waar weinig zonlicht valt, zocht ik nog een mooie kunsthangplant want echte planten lukken daar simpelweg niet. Florafy wist mijn vragen goed te beantwoorden en ze hielpen mij met uitzoeken van de Uma. Deze plant past binnen mijn budget en was precies wat ik zocht. Ik werd snel geholpen en degene die mij hielp wist me goed te helpen. Mijn plant kon niet té lang en té groot zijn, dan zou hij niet mooi op het plekje passen dat ik in gedachten had. Deze plant past precies en dus ben ik erg tevreden over de service van Florafy.

Is de Uma kunsthangplant net echt?

Zoals je kan zien op de foto’s, ziet de Uma er top uit! Op de website staat het volgende:

De Philodendron kunst hangplant 80 cm heeft frisgroene, hartvormige bladeren. De gedetailleerde bladtekening en de diversiteit aan kleurtinten en maten van de bladeren maakt dat deze hangplant er natuurlijk uitziet.

Florafy

Ik vind dat je zeker kan zien dat er een diversiteit aan kleurtinten in de bladeren verwerkt zit. Ik vind de plant er mooi uitzien, een echte plant had in dit hoekje zeker niet gewerkt dus ik ben blij met deze keuze. Dankzij de steker kon ik het plantje gemakkelijk in een potje steken. Top!

Mijn ervaring met kunstplanten online bestellen

Ik vond het wel spannend om online een kunstplant te bestellen. Je ziet natuurlijk nooit precies hoe het er thuis uit zal komen te zien. Gelukkig werd ik goed geholpen en kan je de planten natuurlijk altijd nog retour sturen (al was dat in mijn geval zeker niet nodig!). De website is zeer overzichtelijk en ik kon precies vinden waar ik naar op zoek was. Ook staan er duidelijke foto’s op de website waarop de planten in echte ruimtes geplaatst zijn, dus niet alleen maar foto’s van de planten zonder achtergrond, maar echt gebruikt in een huis waardoor je meteen de sfeer van zo’n plant kan proeven. En mocht je er toch nog niet over uit zijn, kan je altijd nog in hun showroom een kijkje nemen trouwens!

Levertijden van Florafy

Ondanks de huidige drukte bij de post vanwege de kerstdrukte, had ik mijn bestelling snel in huis. Kunstplanten zijn natuurlijk makkelijker te versturen dan echte planten (net als dat het onderhoud er van makkelijker is :)). Mijn plant werd snel verzonden en ik had hem de volgende dag al in huis. Op de website staat “thuisbezorgd binnen 3 tot 5 werkdagen” maar ik had mijn plant dus al sneller in huis, na 2 werkdagen al. Super fijn! Deze plant paste door de brievenbus en zat plat verpakt in een platte doos, ook omdat ik hem zonder potje had besteld denk ik.

Tevreden?

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Florafy! Mijn plantje staat mooi, hij fleurt het donkere hoekje zeker weten op en daarbij kan hij ook niet dood gaan. Ik ben niet zo’n ster in water geven maar deze plant heeft dat gelukkig ook niet veel nodig 🙂 Het enige jammere is dat je hem niet kan zien groeien, maar gelukkig kan je er altijd nog eentje bij kopen als je hem groter of voller wil haha! Ik raad iedereen aan om hun kunstplanten te kopen bij Florafy.