Genoeg van doffe huid? Onze Vitamin C-lijn is precies wat je nodig hebt. Vitamine C hoort bij citrusvruchten. Felle kleuren, frisse geuren – precies wat jouw uitstraling een enorme boost kan geven. Onze Vitamin C-gezichtsverzorging is verrijkt met camu camu-bessen, vol vitamine C en echt een cadeautje voor je huis van Moeder Natuur. 

The Body Shop

De Vitamin C Moisturiser kost €24,00 voor 50ml

Deze frisse, lichte vitamine C gezichtscrème geeft je huid moeiteloos een gezondere glans. De crème is verrijkt met Community Fair Trade-aloë vera in een gelformule voor een frissere teint. Breng het egaal aan en geniet van de voordelen van aloë vera en vitamine C voor de huid.

– Perfect voor een doffe, slaperige en humeurige huid

– Verrijkt met Camu Camu bessen

– Verrijkt met verfrissende Community Fair Trade-aloë vera

– Een hydratatie-boost voor je huid

The Body Shop

Zooooo, wat ruikt deze crème lekker! Echt een heerlijk voedende crème met een overheerlijke citrusgeur. Van alleen de geur al word ik super blij.

Ik heb de moisturiser na mijn gebruikelijke routine opgedaan en ben meer dan fan. Hij trekt snel in maar blijft heerlijk ruiken. Ik ga de dag dus door als een soort citroen :p

Ik heb echt het idee dat deze moisturiser mijn huid een boost geeft en er frisser uit laat zien. Ik vind hem vooral als dagcrème fijn, als nachtcrème vind ik hem niet voedend genoeg (maar ik houd dan ook van heel voedende nachtcrèmes.)

Ik vind de Vitamin C Glow Boosting Moisturiser zeker een aanrader! Zeker als je huid wel een boost kan gebruiken (en volgens mij kan elke huid dat wel, zeker in de winter :)) is het een heerlijke crème.

Hieronder nog even de gebruiksaanwijzing volgens The Body Shop:

Hoe te gebruiken

  1. Begin met onze Vitamin C Facial Cleansing Polish. Spoel af en dep je gezicht droog.
  2. Een toner is ook een goed idee! Bijvoorbeeld onze British Rose Petal-Soft Gel Toner.
  3. Smeer daarna onze Vitamin C Glow Boosting Moisturiser over je hele gezicht en nek met zachte opwaartse bewegingen.
  4. Voor extra glanzend ogende huid gebruik je als laatste onze Vitamin C Skin Boost Instant Smoother.