Vandaag review ik twee hele specifieke kleuren uit de Essie adventskalender. Nummer 799, after school boy blazer, een diepe blauwe kleur (tegen zwart aan) en nummer 77 Chinchilly, een mooie, grijze kleur. Uiteraard weer met hetzelfde fijne, brede kwastje waar Essie bekend om staat.

After school boy blazer is een exclusief Amerika nagellakje. Helaas dus niet makkelijk te krijgen in Nederland, maar af en toe wel met limited editions etc., of zoals nu in de adventskalender.

it’s back to cool when you’re back in blue-black. this academy blue lacquer is the prep-school chic must of the season.

Essie.com

Essie After School Boy Blazer kost €9.99 voor 13,5ml.

Chinchilly is een koele, grijze kleur. Een beetje cementkleur. In ieder geval geen standaard grijze kleur maar echt een heel aparte kleur!

77 chinchilly is een grijze nagellak met glanzende finish. Deze essie nagellak is dekkend. De grijze nagellak heeft een handig breed uitlopend kwastje waardoor de nagellak snel en gemakkelijk is aan te brengen. Jouw essie® original manicure bestaat uit vier simpele stappen: 1) base coat, 2) een of twee laagjes chinchilly, 3) top coat en 4) nagel- en nagelriemolie. Kun je niet wachten tot de manicure is gedroogd? Gebruik dan quick-e droogdruppels om de manicure te versnellen.

De essie® original collectie
De grijze essie nagellak is onderdeel van de essie® original collectie die bestaat uit tijdloze en trendy kleuren nagellak. Denk aan klassiek rode nagellak zoals 50 bordeaux of juist een sierlijke nude kleur zoals 101 lady like. De lakjes hebben onweerstaanbare speelse namen zoals ‘meet me at sunset’ en ‘cocktail bling’. Welke kleur essie nagellak kies jij voor jouw volgende @home manicure? Kies binnen de collectie uit meer dan 100 kleuren essie nagellak om elke look te personaliseren, van outfit tot manicure! Ontdek de essie® original collectie nu.

Bol.com

Essie Chinchilly kost €9.99 voor 13,5ml.

After School Boy Blazer is super mooi! Met zo’n donkere kleur verwacht je dat hij in één laagje wel dekt. Dat doet ‘ie ook wel, maar hij is toch nog wat streperig. Ik zou hem in het vervolg twee laagjes geven, ik denk dat ‘ie dan echt mooi dekkend en egaal is. Verder vind ik het wel een hele mooie, nette kleur. Net wat anders dan zwart maar toch niet te opvallend.

Chinchilly vind ik echt prachtig! Ik ben dol op deze aparte kleur. Grijs, maar niet koel grijs. Ik ben enorm blij met dit mooie kleurtje en weet zeker dat ik hem nog vaak zal gaan dragen. Ik heb hiernaast één laagje op mijn nagels en de kleur is al meteen mooi dekkend. Ik ben fan!

Ik ben enorm blij met deze twee nagellakjes uit de Essie collectie!