57 forever yummy is een rode nagellak met glanzende finish. Deze essie nagellak is dekkend. De rode nagellak heeft een handig breed uitlopend kwastje waardoor de nagellak snel en gemakkelijk is aan te brengen. Jouw essie® original manicure bestaat uit vier simpele stappen: 1) base coat, 2) een of twee laagjes forever yummy, 3) top coat en 4) nagel- en nagelriemolie. Kun je niet wachten tot de manicure is gedroogd? Gebruik dan quick-e droogdruppels om de manicure te versnellen.

De essie® original collectie
De rode essie nagellak is onderdeel van de essie® original collectie die bestaat uit tijdloze en trendy kleuren nagellak. Denk aan klassiek rode nagellak zoals 50 bordeaux of juist een sierlijke nude kleur zoals 101 lady like. De lakjes hebben onweerstaanbare speelse namen zoals ‘meet me at sunset’ en ‘cocktail bling’. Welke kleur essie nagellak kies jij voor jouw volgende @home manicure? Kies binnen de collectie uit meer dan 100 kleuren essie nagellak om elke look te personaliseren, van outfit tot manicure! Ontdek de essie® original collectie nu.

Bol.com

Ik vind Forever Yummy de ideale kerstrood. Het is een klassieke, donkere rode kleur met een mooie glans. Zeker een mooie voor de feestdagen!

Essie Forever Yummy 57 kost €9.99 voor 13,5ml.

Met één laagje is de nagellak al dekkend. Het brede kwastje lakt super makkelijk en ook droogt de nagellak snel. Ik ben fan! Op de foto hierboven heb ik de nagellak al 3 dagen op (en ik heb er ook mee gewerkt etc.). De nagellak blijft dus ook goed zitten, op een aantal kleine chipjes na is er haast niks te zien.