Vorig jaar hebben wij onze eerste kerstboom samen opgezet. En wat vind ik het gezellig! Dit jaar zette ik onze boom eind november al op, zó leuk. Vandaag laat ik zien waar mijn favoriete hangers en ballen vandaan komen.

Omdat we in een appartement wonen, hebben we niet zo’n mega kerstboom. Het is een nepperd (duh) van Triumph, van ongeveer 150cm met ingebouwde lampjes. Ideaal! Hij is ook in diameter niet heel breed waardoor hij niet onwijs in de weg staat. Verder hebben we hem gevuld met rode en gouden versiering. Ik ben dol op glitter en een volle boom dus er hangt best veel in.

Van links naar rechts:

  • Het klokje komt uit een winkeltje hier uit de buurt. Deze is handgemaakt en vind ik super leuk! We hebben er twee hangen met daarbij bijpassende koekjes, ook ergens in de boom verstopt.
  • De wesp (of bij?) komt van de Intratuin. Die hebben we een aantal weken geleden gekocht en ook die vind ik heel mooi!
  • Mickey komt uit Disneyland Parijs. Deze kocht ik nog voor ik een kerstboom had toen ik daar een aantal jaar geleden was. Gelukkig past ‘ie super goed in ons boompje!
  • Beetje zoeken op deze foto, maar het gaat om de gouden H en A. Van onze namen (Hugo en Alexandra). Ik vind deze hangers zó leuk! Ik ben dol op glitters en ik vind het ook wel persoonlijk. Deze komen van de Hema.

Van links naar rechts:

  • Hier het bovengenoemde koekje! Passend bij het klokje van hierboven. En linksonder nog een super leuke bal met gouden pailletten. Komt ook van de Hema.
  • De lipstick vind ik zo leuk! En die past ook heel goed bij mij. Hij is van Vondels.
  • Het tweede koekje! En een ‘XMAS’. Die is wit en steekt echt af bij de rest van de boom, maar vind ik wel super vrolijk en toch wel heel leuk passen.

Ik ben ontzettend blij met ons hysterische boompje! Vol persoonlijke ornamenten en kersthangers die stuk voor stuk met liefde zijn uitgezocht. Ik ben zo blij dat het weer december is en kan nu al niet wachten op december 2022!