Ik ben dol op de producten van Rituals! Lekkere geuren en een fijne werking. Ik kan echt genieten van een momentje onder de douche met zo’n heerlijk ruikende douchefoam. Vandaag review ik drie producten uit de Ritual of Mehr collectie, de foaming shower gel, de body cream en de body scrub. Kijk mee!

De producten zitten in een mooie verpakking om ze eens te proberen.

Uw favoriet in het nieuwe ontwerp: The Ritual of Happy Buddha heet nu The Ritual of Mehr.

Verras vrienden en familie of laat u verwennen met deze unieke cadeauset! Het bevat een doucheschuim, een bodyscrub en een bodycrème. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een moment van vreugde.

Deze set bevat:

– The Ritual of Mehr Foarming Shower Gel (50 ml)

– The Ritual of Mehr Body Cream (70 ml)

– The Ritual of Mehr Body Scrub (125 gr

Douglas

De set kost € 15,00 maar alle producten zijn ook los verkrijgbaar in grotere verpakkingen, zoals we gewend zijn van Rituals.

De producten zijn bovendien vrij van microplastic, paraffine-vrij en vrij van parabenen. Top!

The Ritual of Mehr bevat producten die verkwikkend zouden moeten werken. De lijn bevat de geur van sinaasappel en cederhout. Heerlijk vrolijk en inderdaad verkwikkend!

Energising foaming shower gel

De shower gel is super! Ik ben dol op de schuimende werking van de Rituals shower gels. En uiteraard ruikt deze shower gel heerlijk naar sinaasappel en cederhout.

De vitamine C in zoete sinaasappel staat erom bekend dat het de huid verkwikt en een gezonde gloed bevordert. De zuivere aromatische olie van cederhout verzacht lichaam en geest, terwijl de stimulerende geur je meer energie geeft. De unieke gel transformeert tot een rijk en luxueus schuim als het in contact met water komt, zodat je huid heerlijk zacht aanvoelt.

Rituals

Loving body cream

Ik ben dol op body cream! Ook deze van Rituals is heerlijk voedend en laat mijn huid extra zacht achter.

Als je een gezonde, stralende en goed verzorgde huid wilt, maar ook wilt genieten van een heerlijk frisse en vrolijke geur, dan is The Ritual of Mehr bodycrème precies wat je zoekt. Deze lichte geur opent met een sprankelende topnoot van citrus, vermengd met een fleurig hart en een basis van gedroogd cederhout. De crème bevat verkwikkende zoete sinaasappel en stimulerende cederhout, ingrediënten die de huid hydrateren en je geest verwennen met verkwikkende eigenschappen.

Rituals

Invigorating body scrub

Rituals heeft verschillende soorten scrubs. Ze hebben scrubs van suiker maar ook van zeezout. Ik vind de zeezout-scrubs vaak iets te grof en pijnlijk op mijn huid, maar gelukkig is deze scrub van suiker gemaakt. Dat vind ik net wat fijner aanvoelen en zachter scrubben.

Scrub de huid voor een zacht en glad gevoel. Dat is niet alleen goed voor je huid maar het is ook een extra verwennerij. The Ritual of Mehr bodyscrub is een luxueuze body polish verrijkt met 92,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke oliën in de formule voeden, verzachten en verkwikken de huid. Met suiker en krachtige deeltjes van de schil van zoete sinaasappel scrub je zacht de verouderde huidcellen weg. Er komt een zijdezachte en stralende huid tevoorschijn.

Rituals