Ik ben dol op nagellak en al helemaal op roze kleurtjes. Vandaag review ik een felroze kleur van Essie en ook de Apricot Oil voor je nagelriemen. Kijk mee!

Mod Square is een felle, roze kleur. Niet lichtroze maar echt knallend. Zo eentje die je handen bruiner laten lijken in de zomer 🙂 €10,19 voor 13,5ml

De Apricot Oil is al langer bekend en zou moeten zorgen voor zachte nagelriemen. Je kan hem voor of na het doen van je nagels aanbrengen en hij zou snel in moeten trekken. €13,25 voor 13,5ml

ESSIE MOD SQUARE – 798

Ontdek de essie kleurcollectie met trendy kleuren en finishes! Intense kleurpigmenten waardoor de gekleurde nagellak in één laagje dekt. Professionele, langhoudende formule met trendy kleuren. Heeft een breed nagellakkwastje voor een snelle, gemakkelijke en soepele applicatie.

Aardig wat beloftes dus!

Na één laagje

Ik vind de nagellak na één laagje nog niet helemaal dekkend. Ik zie mijn tips er nog doorheen en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi.

Na twee laagjes vind ik de kleur veel mooier! Hij komt duidelijker over en glanst ook een stuk mooier. Ik vind Mod Square een mooie kleur die ik zeker vaker zal dragen 🙂

Na twee laagjes

ESSIE APRICOT OIL

Zachtere nagelriemen met essie Apricot Cuticle Oil

Beschermt de nagelriemen tegen uitdroging en hydrateert met verzorgende oliën.

Absorbeert snel waardoor de olie perfect te gebruiken is voor en na de manicure.

Zachtere, gladdere en meer gezond uitziende nagelriemen.

Creëer het perfecte frame met verzorgde nagelriemen
essie Apricot Cuticle Oil is de nagelriemverzorging die de nagelriemen beschermt tegen uitdroging en hydrateert met voedende oliën. Breng de essie Apricot Cuticle Oil simpelweg aan op de nagels en nagelriemen voor een dagelijkse boost of intense hydratatie.

Na het aanbrengen zie en voel ik zeker verschil bij mijn nagelriemen. Ze zijn een stuk zachter en ze zien er wat glanzender uit. Nou heb ik sowieso niet heel onverzorgde nagelriemen met losse velletjes eraan, maar toch vind ik zo’n extra olie best fijn om te gebruiken. Ik zou het in het vervolg wel ’s avonds aanbrengen voordat ik naar bed ga, want mijn nagelriemen bleven wel lang vettig. Het product trok niet ontzettend snel in.

Wat is jouw favoriete nagellak?