• CK One Collectors Edition (2019). Dit luchtje heb ik een paar maanden geleden bij de Etos gekocht. En ik vind hem zó lekker! Het is een unisex luchtje, fris maar toch ook houtig/kruidig. Ik kan hem aanraden!
  • Get it Girl Eyebrow Gel. Deze wenkbrauwgel kocht ik een tijdje geleden bij de Kruidvat, in zo’n kortingsbak zat ‘ie. Ik ben blij dat ik hem heb meegenomen, geeft een mooi kleurtje af en blijft goed zitten.
  • The Body Shop Warm Vanilla Body Butter. Ik denk van de kerstcollectie van vorig jaar. Wat een heerlijke geur is dit! Ik ben dol op vanille. Vind het dan ook heerlijk om mezelf na het douchen helemaal in te smeren met deze voedende body butter.
  • de_cure AHA + BHA Glow Cleanser. Deze cleanser gebruik ik tijdens het douchen en hij haalt mijn gezichtsmake-up er echt heel goed af. Heb ik ooit in een Goodiebox gekregen.
  • Oké, deze trui ziet er misschien een beetje gek uit maar hij is echt heerlijk. Ik heb hem vorige week van mijn vriend gekregen en ik woon er echt in! Hij is heerlijk zacht en warm. Misschien niet het mooiste item uit mijn kledingkast maar wel heerlijk om met een kopje thee en een serietje op de bank te zitten. Als je zoekt op “trui deken” vind je hem wel.
  • Over series gesproken, ik ben echt dól op The Office. Ik ben zo’n maandje geleden begonnen met kijken en ben nu al eind seizoen 6. Oeps! Ik vind het zo’n grappige serie, echt een aanrader. Te zien op Netflix.
  • En dan mijn favoriete liedje van het moment: Dat heb jij gedaan van Meau. Ik vind het zo’n mooi liedje! Ik ben sowieso dol op Nederlandstalige muziek. Nog even en dan kan de kerstmuziek weer aan, maar tot die tijd luister ik onder andere naar dit liedje!

Heb jij een favoriet op dit moment?