Een verlanglijstje past natuurlijk helemaal bij december. Net zoals vroeger een wensenlijstje maken met daarop mooie items die ik graag zou willen hebben. Kijken jullie mee?

  • Een Jade Roller lijkt me ontzettend fijn om te hebben. Ik ben sinds een tijdje druk bezig met mijn skincare routine, en ik denk dat zo’n roller enorm fijn zal zijn!
  • Ik houd van The Body Shop, en zéker van de geur shea. De body butters blijven favoriet en aangezien mijn shea body butter laatst op is gegaan, zou ik graag een nieuwe willen. Klinkt best logisch, lijkt mij!
  • Ik heb nu zo’n anderhalf jaar een Nintendo Switch. En hoewel ik er voornamelijk Animal Crossing op speel, lijkt Ring Fit Adventure mij toch ook wel erg leuk! Lekker bewegen op een simpele manier. Ideaal voor als het buiten niet zulk lekker weer is.
  • Uit dezelfde categorie als hierboven: Just Dance 2021. Ik ben dol op dansen maar heb nog nooit Just Dance gespeeld. Het lijkt me wel super leuk en vrolijk om af en toe gewoon een beetje te kunnen dansen!
  • Dit boek, Nice Girls Don’t Get The Corner Office, lijkt me ideaal. Ik ben niet echt een zakenvrouw en wie weet staan er in dit boek wel hele wijze lessen die ik goed kan gebruiken in het dagelijks leven.
  • Dit pincet van Tweezerman heeft geloof ik al heel veel prijzen gewonnen. Ik epileer mijn wenkbrauwen heel vaak maar vaak met zo’n klein, goedkoop pincet uit een wenkbrauwkitje. Vandaar dat dit pincet op mijn wishlist staat!
  • LEGO Creator Expert Bloemenboeket – 10280. Ik vind deze bloemen zó gaaf. Sowieso vind ik bloemen super gezellig staan en al helemaal deze zijn super handig. Hoeven geen water, verwelken niet… need I say more? Ik vind ze leuk!

Heb jij dingen op je wishlist staan?